У Кіровограді відбувся творчий вечір поета Сергія Симонова

Травень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 834 | Коментарі: 0

25 травня 2015 року в рамках роботи «Музичної вітальні» в Кіровоградському обласному художньому музеї відбувся творчий вечір поета Сергія Симонова до відзначення Дня слов’янської писемності та культури.

Саме 24 травня всі слов’янські народи вшановують святих рівноапостольних братів Кирила і Мефодія, які є творцями слов’янської мови.
Цей захід був ініційований Вірою Олександрівною Жижко – головою «Російського центру естетичного виховання», яка є палкою шанувальницею таланту Сергія Ігоревича.
Під час концертної програми у виконанні автора музики Сергія Симонова прозвучали пісні: «Я и молод, и свеж, и влюблен», «О, весна без конца и без краю», «Осенний день», «У ног других не забывал», «Ах, давно ли гулял я с тобой», «Гаснут красные крылья заката», «Голубая да веселая страна» та інші на вірші класиків російської літератури «золотого» і «срібного» віку: М.Лєрмонтова, О.Блока, С.Єсеніна, І.Тургенєва.
З особливою теплотою Сергій Ігоревич відгукувався про творчість відомої кіровоградської поетеси Світлани Барабаш, яка, на його думку, писала зворушливі «жіночі» вірші, і називав її «діамантом Кіровоградщини». Відвідувачі концерту насолоджувалися ліричними піснями «Засвічу тиху свічку надії», «Заквітчалась осінь айстрами», «Вишневий сад» на вірші С.Барабаш.
Творчий вечір Сергія Симонова ще раз підтвердив, якими ж талантами багата Кіровоградщина і став справжнім подарунком для шанувальників високої поезії, які щирими оплесками вітали виконавця.

Леся Дмітрієва, науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool