У Кіровограді відбувся семінар-нарада з питань ліцензування та впровадження засобів протипожежного захисту (ФОТО)

Березень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 3501 | Коментарі: 0

 1-2 березня у Кіровограді проходив семінар-нарада з питань ліцензування та впровадження засобів протипожежного захисту, яку проводить Державна інспекція техногенної безпеки. Захід проходить під керівництвом Директора Департаменту пожежної безпеки полковника служби цивільного захисту Байтали Михайла Романовича. Про це Інтернет-видання  «FotoInform» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області.

 Для участі в роботі семінару з’їхалися фахівці з усіх областей держави - відповідальні за напрямки ліцензування та впровадження засобів протипожежного захисту.
З вітальними словом до присутніх звернулися начальник Територіального управління МНС генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак, начальник обласного Управління Держтехногенбезпеки полковник служби цивільного захисту Ігор Парфьонов та голова наглядової ради ПАТ «НВП «Радій» Євген Бахмач – саме в конференц-залі цього підприємства і проходить семінар.
Основною метою зібрання є підведення підсумків проведеної роботи за минулий рік та визначення пріоритетних напрямків діяльності на поточний період. Стан протипожежного захисту в державі та результати роботи з питань ліцензування та запровадження і обслуговування засобів протипожежного захисту проаналізував Михайло Байтала.
Більш детально на роботі територіальних органів ліцензування у 2011 році, проблемах та недоліках зупинився у своєму виступі начальник відділу Департаменту пожежної безпеки ДІТБ полковник служби цивільного захисту В’ячеслав Євстіфєєв.
Одним з пріоритетних завдань Держтехногенбезпеки є запровадження сучасних засобів протипожежного захисту, адже це дозволяє своєчасно виявити загорання, створити умови для швидкого оповіщення і евакуації людей з об’єкта, де виникла пожежа, та мінімізувати збитки від неї. Аналіз роботи за напрямком провадження та обслуговування таких засобів зробив у своєму виступі начальник відділу Управління забезпечення діяльності полковник служби цивільного захисту Андрій Бєлашов.
Однією з тем для розгляду стала діяльність Громадської ради при Держтехногенбезпеки. Про її функції та завдання розповів голова Сергій Новак. Він наголосив на важливості участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики.
Також відбулася прес-конференція для представників місцевих засобів масової інформації. На питання журналістів відповідали Михайло Романович Байтала та Ігор Вікторович Парфьонов.

фото Ігоря ФІЛІПЕНКА

У Кіровограді відбувся семінар-нарада з питань ліцензування та впровадження засобів протипожежного захисту (ФОТО)

У Кіровограді відбувся семінар-нарада з питань ліцензування та впровадження засобів протипожежного захисту (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool