У Кіровограді відбувся семінар безпеки для працівників ЖЕКів

Жовтень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 4638 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС в області продовжують активно проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо пожежної безпеки.

26 жовтня рятувальники провели заняття для працівників житлово-комунального господарства обласного центру, з тим щоб вони пояснювали необхідність дотримання правил пожежної безпеки громадянам, які звертаються до них по допомогу.
Під час заняття працівники пожежно-рятувальної служби поінформували присутніх про найпоширеніші причини виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі, а також про способи їх попередження. Рятувальники нагадали основні правила безпечної життєдіяльності, способи й засоби індивідуального захисту, телефони екстрених служб. На завершення зустрічі учаникам було роздано пам’ятки та застерігаючі листівки з правилами, яких потрібно дотримуватись, щоб не спричинити пожежу у власному помешканні.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool