У Кіровограді відбувся рейд

Грудень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1337 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини продовжують проводити роз’яснювальну роботу з мешканцями приватного житлового сектору.

Разом з соціальними працівниками представники ДСНС відвідують пенсіонерів, багатодітні родини та інших громадян, аби переконати у важливості дотримання правил пожежної безпеки під час опалювального періоду. 11 грудня такий рейд було проведено на території району Савинівки, у Кіровограді.
Рятувальники поспілкувалися зі старенькими господарями та дізналися яким чином опалюються будинки і надали поради щодо дотримання правил пожежної безпеки вдома. Приватні будинки здебільшого газифіковані, тож рятувальники звернули увагу на стан газового обладнання. Господарі, з якими спілкувалися рятувальники, перед настанням холодів запрошують фахівця, який перевіряє чи справно працює система. У разі потреби спеціалісти служби газу усувають несправності та пояснюють як запобігти небезпеці. Рятувальники також нагадали, що не варто сушити речі над газовими плитами, а тим більше обігрівати ними приміщення.
Учасники рейду нагадали пенсіонерам і правила користування електронагрівальними приладами – не варто користуватися саморобними обігрівачами, залишати нагрівальні прилади без нагляду та перевантажувати електромережу великою кількістю побутових приладів.
На завершення рейду рятувальники надали пенсіонерам застережні листівки щодо правил користування газовими та електричними приладами та побажали тепла та безпеки у домівках.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool