У Кіровограді відбувся рейд у житловому секторі мікрорайону Кущівка

Грудень 31, 2015 | Новини | Переглядів: 1549 | Коментарі: 0

Щоб пожеж, які виникають внаслідок несправності або неправильного влаштування приладів опалення, траплялось якомога менше, а наслідки від них не були такими згубними, фахівці пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини продовжують нагадувати громадянам про те, що відповідальне ставлення до власної безпеки та збереження свого майна – це життєва необхідність.

31 грудня у Кіровограді рятувальники провели рейд у житловому секторі мікрорайону Кущівка.

В ході перевірки городянам на вулицях міста нагадали правила безпеки та вручили листівки з пересторогами щодо пожежної безпеки у зимовий період.

Працівники Управління ДСНС в області звернули увагу мешканців міста до тих причин виникнення пожеж, які найчастіше призводять до загоряння у побуті та нагадали основні вимоги пожежної безпеки, дали поради, як уникнути пожеж в будинку чи квартирі. Також рятувальники нагадали громадянам і про правила безпеки у період святкування Нового року та Різдва Христового, адже в ці дні в багатьох оселях уже встановлені новорічні ялинки, святкова ілюмінація, широко використовується різноманітна піротехніка. Тому громадянам вкрай важливо бути обережними та під час святкування пам’ятати про те, що найкраще свято – це свято без непередбачених ситуацій.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool