У Кіровограді відбувся майстер-клас зі святкової серії «Великоднє розмаїття»

Квітень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 969 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний художній музей, продовжуючи співпрацю з учбовими закладами Кіровоградщини, пропонує пересувні виставки, майстер-класи, інтерактивні програми на різну тематику.

19 квітня 2016 року чудового весняного ранку сонце зігрівало своїм теплом душі маленьких майстрів, надихаючи їх на створення барвистих і неповторних робіт. У цей сонячний день співробітники музею провели майстер-клас зі святкової серії «Великоднє розмаїття» у загальноосвітній школі І ступеня № 37 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області.
Великдень завжди асоціюється із запашною паскою та, звичайно ж, різноманітними писанками. Тому логічним стало створення брелоків саме у вигляді силуету писанки. Діти працювали у двох техніках: перша, традиційна, − з мальованим орнаментом, друга – рельєфна, з використанням об’ємних форм при створенні візерунку. Нової для себе техніки діти не злякались і з задоволенням виготовили по кілька «писанок». У класі панувала невимушена творча атмосфера.
Отримані брелоки стануть чудовою згадкою про гарно проведений час та подарунком, зробленим своїми руками для рідних маленьких фантазерів.

Богдан Мороз – художник І категорії відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

Тетяна Костенко − науковий співробітник відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

Богдана Бабенко − науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool