У Кіровограді відбувся майстер-клас з монотипії (ФОТО)

Квітень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1231 | Коментарі: 0

15 квітня 2015 року у відділі Кіровоградського обласного художнього музею був проведений майстер-клас з монотипії «Весняний настрій».

На майстер-клас завітала маленька художниця Єлизавета Майстренко, учасниця VII Великоднього благодійного аукціону. Нагадаємо, що 8-річна Ліза стала наймолодшою учасницею цієї акції, передавши для її проведення свою роботу "Маленькі друзі".

Під час майстер-класу Єлизавета оволоділа новою для себе технікою монотипії, створивши за короткий час цілу виставку цікавих малюнків.
Довідково: Моноти́пія — це різновид графіки, виконаний шляхом малювання на гладкій поверхні, яка не поглинає фарби. Поверхня (або матриця) історично складається з мідної пластини для гравюри, але в сучасних умовах може використовуватись також цинк, скло, органічне скло тощо. Після нанесення малюнка він переноситься на лист паперу шляхом притискання.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до прекрасного світу творчості та відвідати майстер-класи, які проходять у картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

15 квітня 2015 року у відділі Кіровоградського обласного художнього музею був проведений майстер-клас з монотипії «Весняний настрій».

Завідуючий відділом Кіровоградського обласного художнього музею– картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» Анатолій Кімнатний


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool