У Кіровограді відбувся марш техніки аварійно-рятувального загону спецпризначення

Листопад 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1124 | Коментарі: 0

5 листопада у м.Кіровограді відбувся випробувальний марш техніки аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС в області.

Перевірка автомобілів та аварійно-рятувального обладнання щодо готовності до застосування під час ліквідації наслідків надзвичайних подій і ситуацій, характерних для зимового періоду, відбувається щороку. Відповідно до доручення начальника Управління ДСНС №Д-243 від 1 жовтня перевірочні марші було проведено протягом місяця в усіх районних підрозділах області. Під час таких заходів було перевірено транспортні засоби підвищеної прохідності з обладнанням, яке використовується в осінньо-зимовий період.

Всього на готовність до зими перевірялося 28 одиниць техніки АРЗСП, яка залучається до невідкладних робіт на місцях виникнення надзвичайних подій та ситуацій, пов’язаних з аварійними ситуаціями, знешкодженням вибухонебезпечних предметів, ліквідацією наслідків стихійного лиха або ДТП. У рамках перевірки було здійснено 100- та 150-кілометрові випробувальні марші аварійно-рятувальних та спеціальних автомобілів. Зокрема, перевірялася важка інженерна техніка, яка залучається до розчищення автошляхів від снігу, інша снігоочисна техніка, тягач, вантажні автомобілі та кунги на базі ЗІЛ-131, що надають допомогу водіям та пасажирам у скрутних ситуаціях на дорозі.

Після автопробігу відбулось розгортання спеціального аварійно-рятувального обладнання та відпрацювання нормативів. По завершенню маршу вся залучена техніка пройде технічне обслуговування та буде стовідсотково готова до застосування у зимовий період.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool