У Кіровограді відбувся круглий стіл «Конституція як соціальна цінність»

Червень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

Конституція увійшла в суспільне життя народу як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

23 червня у бібліотеці-філії №10 відбувся круглий стіл «Конституція як соціальна цінність».
Розпочався захід з виступу гурту «Берегиня», який завжди з успіхом бере участь у бібліотечних заходах. Лунали пісні про Україну, які налаштували присутніх на патріотичний лад. Учасники круглого столу показали свої міцні знання про історію створення Конституції України та основні її засади. На допомогу учасникам заходу була оформлена тематична поличка "Конституція України в моєму житті". Спілкуючись, присутні прийшли до єдиної думки - треба уміло і правильно користуватись своїми правами і добре виконувати свої обов'язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших.
А після завершення виступів учасників круглого столу і обговорення, на високій ноті захід завершила чудова « Пісня про Україну» у виконанні автора Бориса Притули.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool