У Кіровограді відбувся конкурс молодих сімей (ФОТО)

Листопад 04, 2014 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

Нещодавно в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О.М.Бойченка відбувся конкурс молодих сімей «Ми вже рік разом!». Ця подія не випадкова, оскільки 2014 рік – проголошено «Роком сім’ї» в Україні.

В сьогоднішньому світі руйнуються ідеали, летять з п'єдесталів пам'ятники, в країні йде війна. Серед загальної напруги у суспільстві залишається не так вже й багато цінностей, серед яких є сім'я. Сім'я, дім - це «моя фортеця», яка не піддається віянням самого лихого часу! Це світ, де збереглися і панують у стосунках людей любов, безкорисливість, відданість і самопожертва.
Поети в усі часи писали, що "Все в світі починається з любові... " Але, на жаль, люди не завжди дотримуються цієї мудрої істини. І тому, не зайвим було нагадати про це молоді, яка тільки починає будувати сімейні відносини.
У конкурсі брали участь студентські пари з Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка та Кіровоградського інституту комерції.
На учасників чекали не лише чимало завдань та випробувань але й гарні сюрпризи від партнерів конкурсу - кафе української домашньої кухні «Хуторок», кав’ярні “Філіжанка» та ковзанки «Слайз». Але про все по черзі.
Розпочалась конкурсна програма з домашнього завдання, в якому пари представляли себе за допомогою слайд та відео презентацій. Справжнім відкриттям стало завдання «А пам’ятаєш?»?, де не всі змогли віднайти в лабіринтах пам’яті відповіді на, здавалось, такі прості запитання, як «Якого кольору очі вашої тещі?» та ін.

У Кіровограді відбувся конкурс молодих сімей (ФОТО)

У Кіровограді відбувся конкурс молодих сімей (ФОТО)

У Кіровограді відбувся конкурс молодих сімей (ФОТО)


Проявляли свою спритність та швидкість молодята по-різному, чоловіки мали нагоду відчути себе татусями, одягаючи на швидкість памперс на ляльку, а жінки – дбайливими дружинами, зав’язуючи своєму коханому краватку.
Справжньою бібліотечною родзинкою став конкурс «Література для закоханих», в якому кожній парі необхідно було з наданих варіантів правильно визначити автора та його твір. За підсумками з’ясувалось, що сучасна молодь не надто полюбляє класику романтичного жанру.
Не обійшлося і без спортивних змагань. Справжній тест на влучність пройшли дівчата, демонструючи точність прицілу в «Дартс». У конкурсі зі скакалками на допомогу прийшли чоловіки, які разом із дружинами створили справжній синхронний дует.
Силу свого кохання учасники продемонстрували в конкурсі з повітряними кульками. Із завданням, обійнятись у танці так, щоб кулька як найшвидше лопнула, всі впорались одночасно.
Останньою інтригою конкурсу було завдання: із зав’язаними очима по носу та руці відгадати свою другу половинку. Як не дивно, але всі пари без вагань впізнали один одного.
Приємними сюрпризами заходу стали номери театр-студії сучасної хореографії Maritsa-Dance. Юні танцівниці заряджали енергією не лише учасників, а й усіх вболівальників.
Пройшовши всі завдання, переможцями конкурсу стала пара Михайла та Мирослави Сілкіних, які отримали від кафе української домашньої кухні «Хуторок» сертифікат на романтичну вечерю.
Друге місце зайняла пара Алли та Євгена Крендель. Від партнера конкурсу кав’ярні «Філіжанка» подружжя отримали сертифікат на 50% знижку з необмеженою кількістю гостей.
Третє місце посіла пара Анастасії Костенко та Миколи Бошняги, які разом із Оленою Рудік та Віталієм Брестовенком (четверте місце) отримали від ковзанки «Слайз» право на безкоштовне разове відвідування.
Партнер заходу Кіровоградський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», в особі директора Мариніної Марини Анатоліївни, за конкурс «Спортивна сім’я» окремо нагородив дипломами та медалями Аллу та Євгена Крендель (перше місце), Мирославу та Михайла Сілкіних (друге місце) і Олену Рудік та Віталія Брестовенка (третє місце).
Також, спеціальний приз від начальника відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації Глобенко Ірини Вікторівни отримала пара Алли та Євгена Крендель.
Свої знання та ерудицію мали змогу проявити і вболівальники, для яких ведучі провели вікторину на тему «Сім’я в народних прислів’ях». Переможець отримав квиток на безкоштовне відвідування Обласного художнього музею.
Колектив бібліотеки вітає всіх учасників і бажає: «Так тримати!»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool