У Кіровограді відбувся фестиваль здоров’я

Травень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

Напередодні Всесвітнього дня без тютюну працівники бібліотеки-філії №4 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи (вул. Яновського,60) закликали молодь взяти участь у фестивалі здоров’я «Геть паління – ми здорове покоління!».

Привертала увагу перехожих та викликала цікавість інсталяція «Стоп-куріння». Протягом дня кожен охочий мав змогу ознайомитися з матеріалами книжково-ілюстративної виставки «Дихай вільно!», віддати свій голос на захист чи протидію шкідливій звичці, що призводить до тяжких наслідків та негативно впливає на здоров’я людини.

Бібліотекарі ознайомили мешканців мікрорайону з сучасною ситуацією щодо згубного впливу паління на здоров’я нації та оприлюднили невтішні дані «тютюнової статистики», розповсюдили листівки «Твій вибір – твоє життя».
Про підступні властивості тютюнового диму та тяжкі захворювання, що спричиняються курінням, учасники дня без тютюну дізналися з матеріалів, розміщених на інтерактивній дошці.

Бібліотекарі закликали курців відмовитися від сигарет, бодай на один день, на користь ароматного чаю з цукерками і печивом, яким пригощали кожного, хто відмовився від пачки сигарет.

Ми впевнені, що скориставшись нашими порадами, навіть курці зі стажем зможуть позбутися цієї шкідливої звички та здійснити впевнений крок до свободи від димних світів.

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool