У Кіровограді відбувся фестиваль родинної пісні

Травень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1030 | Коментарі: 0

Неможливо уявити собі наше життя без пісень. У кожній українській родині із задоволенням слухають як сучасну музику, так і українську народну пісню.

Тому, на цей раз, у бібліотеці-філії №10 відбувся фестиваль родинної пісні «Співуча родина», де звучали українські народні та улюблені авторські пісні

Зачарував спів сім’ї Бориса Притули. Родинам Мартинових, Войнових, Божко дуже подобаються українські народні пісні, бо вони вміють чарувати своєю красою. У них і ясний місяць у небі, і зіроньки сяють, і чисті води, широкий степ. Учасники заходу поділилися, що інколи дуже важко обрати якусь окрему пісню, що найбільш улюблена в родині. Серед них веселі, жартівливі пісні, а інколи це пісні сповненні життєвої правди, смутку, жалю і переживання. Незважаючи на те, що вік учасників фестивалю від 3 до 86 років, але всі були активні, веселі, взяли участь в іграх та слухали виконання сучасних пісень під звуки гітари відомого поета, композитора, лідера гурту «Контерверсія» Андрія Шульги.

Колектив бібліотеки побажав користувачам бібліотеки натхнення, щастя, добробуту, любові! Хай улюблені пісні своїм правдивим змістом, поетичною формою, красивою мелодією завжди чарують родини і живуть вічно.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool