У Кіровограді відбувся День правових знань

Жовтень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

15 жовтня з метою поширення правових знань серед студентів, профілактики протиправних дій в молодіжному середовищі, підвищення рівня правової культури молоді відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради провів для студентів Кіровоградського комерційного технікуму День правових знань.

Про постулати адміністративного та кримінального законодавства молоді розповідали - Рубаненко А.М., старший оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей МВ УМВС України в Кіровоградській області, майор міліції та Бабій Ю.О., інспектор кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області, старший лейтенант внутрішньої служби.
Студенти отримали відповіді на багаточисельні запитання, практичні поради з правил поведінки у навчальному закладі, на вулиці та при спілкуванні з однолітками. Захід пройшов цікаво і пізнавально.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool