У Кіровограді відбувся чемпіонат міста з баскетболу серед студентів

Листопад 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

Напередодні Міжнародного дня студента 16 листопада 2012 року у спортивній залі Кіровоградського технікуму механізації сільського господарства відділом сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради та відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради був проведений чемпіонат міста Кіровограда з баскетболу серед студентів

а саме серед студентів-хлопців вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації та учнів професійно-технічних ліцеїв та серед дівчат-студенток вищих навчальних закладів І-ІІ, ІІІ-ІV рівнів акредитації.
Переможцями змагань серед хлопців стала команда Кіровоградського вищого професійного училища № 4, ІІ та ІІІ місце посіли команди Кіровоградського технікуму механізації сільського господарства.
Серед дівчат немала собі рівних команда факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, ІІ місце посіла команда Кіровоградського комерційного технікуму, ІІІ місце – команда Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool