У Кіровограді відбувся баскетбольний турнір пам’яті видатного тренера

Травень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 723 | Коментарі: 0

Із 13 по15 травня в спортивній залі факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка тривав ХІХ Всеукраїнський турнір з баскетболу серед ветеранів спорту, присвячений пам`яті тренера Віктора Дубіна – тренера, доцента кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту, судді всесоюзної, національної категорії.

В урочистому відкритті змагань взяли участь ректор Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка Олег Семенюк, Віце-президент федерації баскетболу Кіровоградської області Людмила Сиділо, дружина Віктора Дубіна Надія Іллівна, його численні вихованці та колеги.

У турнірі взяли участь 7 команд. Серед чоловіків перше місце завоювала команда смт. Дружківка Донецької області. На другу сходинку п'єдесталу піднялися гравці збірної команди Дніпропетровської області. Бронзові медалі завоювали баскетболісти м. Кіровограда. У змаганні жінок золоті нагороди завоювали кіровоградські баскетболістки. Срібними призерами стали спортсменки з міста Кривий Ріг. Третє місце виборола жіноча команда з Одеси.

Переможці й призери змагань нагороджені кубками, медалями і дипломами від обласної федерації баскетболу.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool