У Кіровограді відбулося нагородження переможців конкурсу

Жовтень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

6 жовтня 2014 року в обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка відбулося нагородження переможців конкурсу «Моя улюблена бібліотека» та презентація виставки робіт учасників.

Конкурс було організовано бібліотекою спільно з Кіровоградською дитячою художньою школою ім. О. О. Осмьоркіна з метою привернення уваги юнацтва та молоді до бібліотеки, сприяння розвитку художньої творчості підростаючого покоління. Він проводиться вже третій рік поспіль. Цьогорічна тематика: «Портрет з книгою».
У нагородженні переможців (І місце – Мостика Поліна, ІІ місце – Бойко Дмитро, ІІІ місце – Береславська Юлія) взяли участь: заступник директора бібліотеки Зеленіна Валентина Анатоліївна, викладач Кіровоградської дитячої художньої школи ім. О. О. Осмьоркіна Кузнєцова Олександра Іванівна та спонсор - представник магазину товарів для творчості «Колір сонця» Соловйова Наталія.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool