У Кіровограді відбулось засідання колегії УМВС

Липень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1562 | Коментарі: 0

20 липня 2011 року в УМВС України в Кіровоградській області відбулося розширене засідання колегії Управління, на якому було підбито підсумки роботи органів і підрозділів внутрішніх справ області за перше півріччя поточного року. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

У роботі колегії взяли участь заступник начальника ГУБОЗ МВС України підполковник міліції Віталій Стрижак, перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко, заступник прокурора області, старший радник юстиції Леонід Ваврентович, т. в. о. начальника УМВС підполковник міліції Олексій Березневич, а також керівництво галузевих служб апарату Управління та начальники міськрайорганів області.
На засіданні були розглянуті питання обліково-реєстраційної дисципліни в органах і підрозділах внутрішніх справ регіону, викриття злочинів у сфері економіки, у тому числі пов’язаних з формуванням вартості житлово-комунальних тарифів, результати роботи у напрямку протидії злочинам проти життя, здоров’я особи, власності, безпеки руху, боротьби з організованою злочинністю та хабарництвом, незаконним обігом наркотиків, забезпечення охорони громадського порядку, а також дотримання дисципліни і законності особовим складом ОВС області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool