У Кіровограді відбулось розважально-пізнавальне свято

Червень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії, солодкої вати та малюнків на асфальті.

Бібліотека-філія № 4 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи (вул.. Яновського,60) не залишилася осторонь святкування і запросила учнів 2 А класу навчально-виховного об’єднання №32 на розважально-пізнавальне свято « На всій планеті діти в мирі й дружбі хочуть жити».

Бібліотекарі розповіли учням про історію виникнення свята, про їх, визначені Конвенцією ООН, права і свободи.

Працівники книгозбірні, щоб розважити малечу, провели вікторину, у якій, на прикладі порушень прав казкових героїв відомих казок, спробували з’ясувати значення окремих статей Конвенції.

Діти з задоволення переглянули цікаві мультфільми та відеоролики про найкращу пору життя – дитинство, а наостанок було запропоновано усім взяти участь у конкурсі малюнку на асфальті «Мій світ», у якому переможницею стала дружба, а усі присутні отримали солодкі подарунки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool