У Кіровограді відбулись спортивно-масові заходи

Листопад 18, 2015 | Новини | Переглядів: 5204 | Коментарі: 0

17 листопада в загальноосвітній школі І-ІІ ступенів № 12 пройшли спортивно-масові заходи «Олімпійський день здоров'я».

Свято спорту для дітей організували спільними зусиллями спеціалісти відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та Кіровоградського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Під час Дня здоров’я 45 учнів школи продемонстрували свою вправність у змаганнях із дартсу, фрізбі, стрибках на скакалці, обертанні обруча та баскетбольних вправах.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

На завершення заходу відповідальний секретар обласного відділення НОК України Вадим Бебко розповів школярам про другі зимові Юнацькі Олімпійські ігри, які проходитимуть в лютому 2016 року в норвежському місті Ліллехаммер. На згадку діти сфотографувалися із зображенням офіційного талісмана Юнацьких Олімпійських ігор – рисеням «Сйог».

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool