У Кіровограді відбулись штабні тренування

Лютий 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1138 | Коментарі: 0

10 лютого відбулось штабне тренування органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області (із залученням органів з евакуації) щодо виконання завдань під час пропуску льодоходу, повені та паводків.

У тренуванні взяли участь комісії з питань ТЕБ та НС усіх рівнів – обласна, районні, міські, комісії з питань евакуації, управління з питань надзвичайних ситуацій департаменту інфраструктури та промисловості облдержадміністрації, розрахунково-аналітичні групи, сили і засоби районних та міських ланок територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ області, спеціалізовані служби цивільного захисту області, обласне управління водних ресурсів, обласний центр з гідрометеорології.

Штабне тренування проводиться щорічно з метою відпрацювання взаємодії сил і засобів системи цивільного захисту області під час виконання завдань за призначенням у період пропуску льодоходу, повені та паводків.
Планом тренування передбачено відпрацювання трьох навчальних питань: прогнозування обстановки в період формування паводку, пропуску льодоходу і повені, приведення органів управління і сил реагування в готовність до роботи при загрозі виникнення та виникненні надзвичайних ситуацій і порядок їх дій безпосередньо при організації та проведенні аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт.

У ході тренування перевірялася повнота та реальність розроблених планів реагування в період пропуску льодоходу, паводку і повені з метою забезпечення оперативного реагування у разі порушень нормальних умов проживання населення, узагальнювався розрахунок сил і засобів пожежно-рятувальних підрозділів та інших установ і організацій, які можуть залучатися до ліквідації наслідків таких надзвичайних ситуацій.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool