У Кіровограді відбулись обласні змагання з баскетболу (ФОТО)

Листопад 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1430 | Коментарі: 0

Обласні змагання з баскетболу серед ветеранів спорту присвячені Дню Збройних Сил України проведено обласним центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” 25-27 листопада 2011 року.

У спортивному залі Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка свою майстерність демонстрували команди ветеранів з Олександрійського району, міста Знам’янка, та міста Кіровограда.
В результаті наполегливої боротьби перемогу здобули ветерани з Олександрійського району, на другому місці команда м. Знам’янки і на третьому – м. Кіровоград.
Найрезультативнішими гравцями змагань стали: Олексанрієць Ковтун Сергій, 1962 р.н. та Карасьов Борис, 1947 р.н. з м. Кіровограда.
 

 

У Кіровограді відбулись обласні змагання з баскетболу (ФОТО)

У Кіровограді відбулись обласні змагання з баскетболу (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool