У Кіровограді відбулася семінар-нарада

Лютий 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

Вчора, 4 лютого 2016 року у Кіровограді відбулася семінар-нарада з питань „Фінансово – кредитне забезпечення розвитку аграрного сектору.

Особливості оподаткування підприємств агропромислового комплексу, в тому числі оподаткування зовнішньоторгівельних операцій”.

Головна мета наради - надання практичних порад щодо застосування в господарській діяльності сільгосппідприємств податкових та митних новацій, нововведень в земельному законодавстві та проведенні зовнішньо - торгівельних операцій.
Організаторами наради виступив Департамент агропромислового розвитку Кіровоградської обласної державної адміністрації.

У нараді взяли участь заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Коломійцев, директор департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Коренюк, керівник ТОВ „Агроресурс” Станіслав Мартинов, перший заступник начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Лічман О.С., в.о. начальника Кіровоградської митниці ДФС Скібіцький Є.Г., представники обласних організацій, підприємств, установ області, районні управління агропромислового комплексу, голови асоціації фермерів, голови ради сільгосптоваровиробників району, представники сільськогосподарських товаровиробників району, Кіровоградської регіональної торгово - промислової палати та Держгеокадастру в області.

Учасники зібрання мали змогу отримати роз`яснення та фахові консультації з нагальних питань у сільському господарстві від представників обласних фіскальної та митної служб, департаменту агропромислового розвитку та Держгеокадастру в області.
За результатами заходу було вирішено, що лише спільними зусиллями влади та громади можливо досягнути успіхів і здійснити істотні перетворення в такому вагомому секторі економіки країни – як сільське господарство.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool