У Кіровограді відбулась зустріч в «теплих кольорах»

Березень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1022 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний художній музей у співпраці з постійними партнерами та друзями музею систематично проводить численні культурно-мистецькі заходи для різних верств населення.

Зокрема, одним із таких партнерів є доцент кафедри перекладу, прикладної та загальної лінгвістики факультету іноземних мов Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Алла Міщенко. Саме вона сприяла передачі коштів на придбання матеріалів для проведення майстер-класів від громадянки ФРН Єви Рінхьофер.

19 березня 2016 року за ініціативи Алли Міщенко та наукових співробітників музею в приміщенні відділу музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» було проведено «Зустріч в «теплих кольорах» для членів родин загиблих військовослужбовців в АТО на Сході нашої країни.

Усі присутні взяли участь у занятті з арт-терапії «Кольорові фантазії», яке проводила старший викладач Кіровоградського інституту «Університет сучасних знань» Ірина Зантарія. Такі колективні заняття з внутрішнього самовираження дають можливість розкрити свій творчій потенціал, виразити власні почуття та емоції у формі образів та символів на папері, а також допомагають стати впевненішими. По завершенню творчих завдань було сформовано імпровізовану виставку робіт.

Згодом, співробітниками музею для всіх бажаючих було запропоновано майстер-клас із декоративного розпису та штампування акриловими фарбами на заздалегідь підготовлених «екологічних сумках» (їх спеціально пошили та підготовили для майстер-класу співробітники музею).

А ще запрошені виготовляли оригінальну декоративну подушку для дітей в синьо-жовтому кольорі.
Участь у заході брали радник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Віта Атаманчук та радник голови Кіровоградської міської ради, учасник АТО Віктор Танцюра.

За чаюванням присутні висловили свої побажання, щодо тематики проведення майбутніх майстер-класів, виставок, подорожей та музейних гостин.
Щиро дякуємо всім організаторам та учасникам майстер-класу, а особливо Єві Рінхьофер за співпрацю та надану можливість проведення такої цікавої та змістовної «зустрічі в теплих кольорах».

Олена Степанок – завідувач відділом науково - просвітницької роботи
Кіровоградського обласного художнього музею

Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу музею – картинної
галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool