У Кіровограді відбулась вулична акція для жителів мікрорайону Завадівка

Травень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 914 | Коментарі: 0

Як тільки вберуться у чарівні білі квіти сади навесні, а в повітрі розіллється тонкий і ніжний аромат, вся земля випромінює радість і щастя, нестримну жагу до життя, в один з таких прекрасних днів ми відзначаємо велике свято – День Перемоги!

Вшановуючи світлу пам’ять тих, хто ціною свого життя захищав людство від фашизму, ми звертаємо свої вдячні погляди до ветеранів війни. Не щезне з пам’яті людської, і не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу.

Колектив бібліотеки-філії №10 провів вуличну акцію для жителів мікрорайону Завадівка – зустріч з ветеранами «Тихі зорі вічної пам’яті». Захід проводився за сприяння квартального комітету №1, самодіяльного аматорського гурту «Берегиня». Вітали всіх з найкращим травневим святом! Святом на всі покоління і віки! Та передусім ми вітали тих, хто відзначає цю велику подію 71-й раз! Приємно було бачити серед ветеранів мікрорайону єдину учасницю бойових дій Ольгу Максимівну Пересипко.

Для учасників заходу було організовано яскраве дійство, де звучали пісні часів війни та вірші про героїзм нашого народу. Оформлена виставка-пам’ять «Пам’ятати заради майбутнього». Після вручення квітів, подарунків, усіх присутніх частували солдатською кашею.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool