У Кіровограді відбулась спортивна програма до Міжнародного дня сім’ї

Травень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

Кіровоградські родини взяли участь у святковій спортивній програмі до Міжнародного дня сім’ї  для багатодітних сімей «Тато, мама, я – дружна сім’я»

Діти пліч-о-пліч зі своїми батьками змагалися між собою, показували вражаючі результати у стрибках на скакалці, набиванні ракеткою тенісного м’ячика, метанні дротика дартсу, киданні баскетбольного м’яча у кошик та інших конкурсах - руханках.

Кожна сім’я отримала подарунки за участь у змаганнях. За рішенням суддів найспритнішою виявилася сім’я Безпалових, яка отримала особливу відзнаку за перемогу .

Основна мета заходу була досягнута – всі весело, а головне згуртовано і дружно провели спільно час. Кожна багатодітна сім’я отримала море вражень та бурхливих емоцій, тому можна зробити висновок, що ніхто в змаганнях не програв, бо сімейна радість та злагода – це вже перемога та найкращий подарунок.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool