У Кіровограді відбулась оригінальна акція

Жовтень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1860 | Коментарі: 0

Вихованці зразкового хореографічного ансамблю "Метелиця" дитячо-юнацького клубу «Ровесник» відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради відзначали Всесвітній день пошти та День художника України.

Діти ознайомилися з історією створення та процесом виробництва поштової марки, дізнались про їх безмежну кількість та розмаїття. Оскільки Всесвітній день пошти відзначається 9 жовтня, а День художника України - 11 жовтня, юним вихованцям клубу запропонували придумати сюжети та зобразити поштові марки, які вони хотіли б побачити на конвертах Кіровоградщини. Юні художники малювали не на окремих аркушах паперу, а всі разом на величезному полотні, що дало змогу допомагати один одному та ділитися своїми ідеями. Дітям сподобалася ідея свята, вони відчули себе одночасно творцями-художниками і згуртованою командою.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool