У Кіровограді відбулась акція «Святий Миколай для військовослужбовців»

Грудень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка спільно з громадською ініціативою «Армія SOS» провели благодійну акцію «Святий Миколай для військовослужбовців», в рамках якої відбувався збір продуктів харчування та теплих речей для кіровоградських воїнів, що знаходяться в зоні АТО.

Акція викликала ажіотаж серед мешканців міста та користувачів бібліотеки: протягом 2-х тижнів бібліотекарі зібрали 3 гуманітарні передачі для наших хлопців. Надзвичайно вразила чуйність кіровоградців, які захотіли долучитися до акції та подарувати свято нашим військовим. Майже щодня до бібліотеки приходили хлопці та дівчата, жінки та чоловіки, що приносили консервацію, солодощі, чай, каву, печиво, цукерки, шоколад, сгущене молоко, теплі речі, ліки та листи.
До участі в акції долучились і школярі. Так працівники відділу мистецтв, спільно з учнями 7-А класу ЗОШ № 4, класним керівником якого є Пікуща Любов Олександрівна, організували майстер-клас з виготовлення новорічних листівок та янголів-охоронців для військовослужбовців. Протягом майже 2-х годин школярі старанно клеїли, вирізали і прикрашати листівки, а потім писали в них слова вдячності та зворушливі побажання для хлопців. Всі подарунки для військових учні того ж дня передали Оксані Червоній, координатору громадської ініціативи «Армія SOS».
Окрему вдячність за участь в акції хотілося б висловити КП «Кіровоградфармація» Кіровоградської обласної ради, кіровоградцям Олегу Бабенку, Ігорю Фадєєнку, Світлані Хавроненко, Олені Жосан та іншим небайдужим мешканцям міста, які побажали залишитись невідомими. Приємно, що до Акції долучилися і українці, які вже тривалий час проживають за кордоном, але переймаються долею своєї Батьківщини. Так, сестри Вікторія Лемперт (Капелюшна) і Тетяна Вагнер (Капелюшна) передали кошти для потреб кіровоградських військовослужбовців.
Усі отримані від Вас подарунки обов’язково будуть передані за призначенням. Ми раді, що стільки небайдужих людей мешкає в нашому місті та бажаємо всім завжди залишатися чуйними, небайдужими патріотами своєї країни.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool