У Кіровограді відбудуться Всеукраїнські навчання

Вересень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1437 | Коментарі: 0

З 7 по 12 вересня 2015 року на базі Кіровоградського обласного художнього музею буде проведено Всеукраїнське проблемно – цільове навчання на тему: «Музеї в соціокультурному просторі».

Даний захід буде проходити відповідно наказу Міністерства культури України від 26 листопада 2014р. за № 803/0/17-14 «Про затвердження календарних планів підвищення кваліфікації в Інституті післядипломної освіти Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв у 2015 році» з метою підвищення кваліфікації та обміну досвідом фахівців художніх музеїв України.

В рамках Всеукраїнського навчання відбудеться пленарне засідання семінару «Актуальні питання музейної діяльності. Пріоритетні напрямки роботи та завдання сучасного музею» та презентація виставкового проекту Львівського музею історії релігії «Творець українського гімну» до 200-річчя від дня народження о. Михайла Вербицького.

Згідно з програмою навчання передбачено виїзні засідання для ознайомлення учасників заходу з різними напрямками діяльності найбільш цікавих музеїв Кіровоградської області та туристичними перлинами регіону.

Захід має величезне значення щодо популяризації мистецької спадщини Кіровоградщини та розвитку області, як привабливого туристичного об’єкту, сприяння подальшого розвитку музейної справи, налагодження міжрегіональних зв’язків, привернення уваги до проблем збереження і популяризації історико-культурного надбання краю.

Кировоград: как вчера болели на трибунах (ФОТО)

В роботі Всеукраїнського навчання візьмуть участь представники Міністерства культури України, Інституту публічного управління і кадрової політики Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Кіровоградської обласної державної адміністрації, Кіровоградської обласної ради, районних та міських державних адміністрацій, департаменту культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації, відділів (управлінь) культури і туризму райдержадміністрацій та міськвиконкомів, обласних художнього та краєзнавчого музеїв, міського художньо-меморіального музею О.О.Осмьоркіна та ін.

Учасниками заходу стануть директори та провідні фахівці музейних закладів України, зокрема: Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Житомирської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Черкаської та Чернігівської областей. На превеликий жаль не зможуть взяти участь у навчанні представники Донецької та Луганської областей, хоча вони зареєструвалися одними з перших.

Протягом шести днів навчання фахівці поділяться своїм досвідом роботи, своїми напрацюваннями, відбудеться презентація найбільш цікавих туристичних перлин нашого регіону, тощо.

Пленарні засідання будуть мати відкритий характер із залученням представників засобів масової інформації.

ПРОГРАМА навчання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool