У Кіровограді відбудуться громадські слухання

Березень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді під головуванням заступника міського голови Сергія Колодяжного відбулося засідання міської топонімічної комісії.

Комісія обговорила запропонований варіант Положення про вшанування визначних подій і увічнення пам’яті видатних осіб та встановлення пам’ятних знаків в м. Кіровограді та рекомендувала виконавчому комітету Кіровоградської міської ради затвердити його своїм рішенням.
Також члени комісії підтримали ініціативу провести 9 квітня 2015 року громадські слухання щодо обговорення концепції топонімічної політики в місті Кіровограді.
Крім того, топонімічна комісія розглянула звернення командира стрілецького батальйону військової частини 3011 щодо встановлення меморіальної дошки Герою АТО Сніцару Павлу Леонідовичу та вирішила клопотати перед виконавчим комітетом Кіровоградської міської ради про дозвіл на встановлення такої дошки.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool