У Кіровограді відбудеться командний чемпіонат України з легкої атлетики

Червень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

8-10 червня у м. Кіровоград на стадіоні «Зірка» відбудеться командний чемпіонат України з легкої атлетики.

Запрошуємо глядачів завітати на трибуни та підтримати наших спортсменів, а представників ЗМІ долучитися до висвітлення змагань.

У Кіровограді найкращі вітчизняні легкоатлети, переможці та призери Олімпійських ігор і чемпіонатів світу боротимуться за право потрапити на командний чемпіонат Європи (20-21 червня, Чебоксари, Росія), а також виконуватимуть нормативи для відбору на чемпіонат світу (22-30 серпня, Пекін, Китай).

Чемпіонат України розпочнеться 8 червня о 9:45.  Урочисте відкриття змагань відбудеться того ж дня о 16:30.

Вхід на чемпіонат України ВІЛЬНИЙ!

А для тих уболівальників, фахівців та представників ЗМІ, які не зможуть побувати на стадіоні «Зірка», Федерація легкої атлетики повідомляє про те, що на каналі ФЛАУ у Youtube буде вестися у повному обсязі пряма трансляція змагань!

За посиланням https://www.youtube.com/user/UkrainianAthletics ви вже зараз можете знайти п’ять відеоканалів (по кількості сесій), які будуть активуватися перед початком змагань. Представники ЗМІ можуть брати з них «код для вставки» та вставляти на свої інтернет-ресурси. Також за декілька годин після завершення кожної сесії за цим самим посиланням автоматично буде з’являтися запис змагань, який можна буде закачати.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool