У Кіровограді відбудеться вечір краси

Листопад 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1292 | Коментарі: 0

18 листопада о 17.30 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва традиційно запрошує на заходи в рамках бібліопроекту «Креативна середа». Цього разу представниці чарівної статі поринуть у світ прекрасного під час «Вечора краси».

Бути красивою і подобатися оточуючим, зустрічати захоплені погляди зрозуміле прагнення кожної жінки. Допомогти отримати упевненість і гарний настрій, підкреслити риси обличчя і приховати недоліки учасники зможуть під час майстер-класу з візажу від Юлії Васильєвої та Марії Ткаченко.

Усі бажаючи матимуть змогу поспілкуватися з лікарем-косметологом Дар’єю Пилипенко та навчитися основам мистецтва косметології. Під час заходу вони дізнаються про різні види масажу та техніки їх виконання, гігієнічні та лікувально-косметичні процедури та багато іншого.

Жінки завжди намагалися виглядати добре: бути стрункими, підтягнутими і привабливими. На сьогоднішній день все більшої популярності набуває система тренінгу відома під назвою “Тай Бо”, яка являє собою систему вправ, що складається з елементів кікбоксингу, карате і аеробіки. Також відомим мистецтвом вдосконалення свого тіла є пілатес. Це певна система вправ на всі групи м’язів, розвиває гнучкість і рухливість суглобів, зміцнюючи все тіло. Тренери Оксана Шаміна та Олег Кузьменко розкажуть та продемонструють учасникам мистецтво Пілатесу та Тай Бо.

А молода чарівна співачка – Валентина Федорішин підніме усім настрій своїми гарними піснями.

Вхід вільний.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool