У Кіровограді відбудеться складання пазлів-історії українського війська

Жовтень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

Скаути запрошують на тренінг і складання пазлів-історії українського війська

В неділю, 2 листопада, у Кіровограді розповідатимуть про ПЛАСТ- Національну скаутську організацію України, та складатимуть гігантські пазли з зображенням українських військових Зі 135 елементів пазлів складається зображення вояків Київської Русі, Запорізьської Січі, Карпатського опришка, Січового Стрільця, вояка Української Народної Республіки, Української Галицької Армії, Карпатської Січі, та Української Повстанської Армії. Долучитися до створення ілюстрації до української історії зможе кожен бажаючий.
Таким чином Кіровоград долучиться до акції українських скаутів-пластунів «Вчимо історію разом!», яка вже відбулася у кількох обласних центрах України.
Тренінг про методику скаутінгу відбудеться 2 листопада об 11 .00 в приміщенні ІАЦ «Перевесло»(вул. Острівська 2, корп.2, кім.8).Запрошуються усі зацікавлені. Зголошуватись на тренінг за телефоном: 0957943072.

Складання пазлів відбудеться о 14.00 на площі Героїв Майдану, запрошуємо дорослих і дітей, активістів та журналістів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool