У Кіровограді відбудеться щорічна мистецька акція

Травень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1067 | Коментарі: 0

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей Кіровоградська музична школа №2 ім. Ю.С.Мейтуса разом із Кіровоградським обласним художнім музеєм проводять щорічну мистецьку акцію для дітей, підлітків, громади міста, у рамках якої відбудуться наступні заходи

1 червня о 12 00 - творчий звіт “Діти миру” зразкового хору молодших класів «Веселка»- лауреата всеукраїнських та міжнародних конкурсів. У концерті прозвучать твори про мир та дитинство, народні пісні та твори українських і зарубіжних авторів .
2 червня о 10 00 - творчий звіт «Свято казки» музичного театру «Менестрелі» під час якого будуть показані два музичних спектаклі.
3 червня о 10 00 – концерт «Ура, канікули!», в якому беруть участь учні школи - виконавці на різних музичних інструментах, лауреати міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool