У Кіровограді відбудеться презентація збірки поезій Світлани Ринкевич

Квітень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

15 квітня о 12.00 у відділі краєзнавства обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського відбудеться зустріч з молодою поетесою Світланою Ринкевич і презентація її збірки поезій «Навзаєм».

Зустріч з поетесою-землячкою планувалася кілька місяців, оскільки вона живе і працює в Харкові. І лише в цей день Світлана може приїхати на свою малу батьківщину, оскільки сама родом з Бобринця, та зустрітися з шанувальниками сучасної поезії, яку творять молоді митці.

Ось як пише в листі сама авторка: «Нарешті! Побачила світ моя перша поетична книжка "Навзаєм". І я хочу розділити з вами свою радість і радість усіх тих, хто, як і я, чекав її з нетерпінням, і завдяки кому вона таки відбулася. Ну, майже відбулася. Бо має знайти свого читача. У п’ятницю, 15 квітня, опівдні у світлій затишній залі, у колі друзів і небайдужих вона таки знайде тебе, читачу, і відбудеться. Приходьте! Вхід - посмішка. Вихід - книжка з автографом автора і хороший настрій».

Захід відбудеться у відділі краєзнавства обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.

Біографічна довідка
Світлана Юріївна Ринкевич народилася 5 лютого 1989 року в місті Бобринці на Кіровоградщині. Вищу освіту здобувала у Харківській національній академії міського господарства (2006 – 2011) на факультеті «Електропостачання і освітлення міст». Працює інженером-проектувальником у відділі «Комплексного проектування ліній» ТОВ «Союзенергопроект».
Вірші Світлани Ринкевич друкувалися в альманасі «Левада» (2009, (№ 8), вона - дипломант обласних літературних оглядів-конкурсів «Молода Слобожанщина» (2009, 2013). Авторка поетичної книги “Навзаєм” (Х., “Майдан”, 2015), виданої як книга переможця Обласної літературної премії імені Тані Шамрай (Харків, 2014-2015).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool