У Кіровограді відбудеться презентація збірки поетів-аматорів

Червень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 755 | Коментарі: 0

17 червня об 11.00 в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва відбудеться презентація патріотичної збірки поезій «Борітеся - поборете!».

Організатори заходу - Кіровоградський державний будинок художньої та технічної творчості та Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва.

Збірка «Борітеся - поборете!» об’єднує творчі здобутки тридцяти п’яти юних поетів - учнів та представників професійно-технічних навчальних закладів області.

Героїко-патріотична тематика, висока гордість і любов до воїнів, які захищають рідну Україну, біль за полеглих у антитерористичній операції на Сході країни – ось основні теми, що висвітлює збірка. Сьогодення диктує юним аматорам поетичного слова таку тематику заради майбутнього, яке їм будувати і відстоювати.

В рамках презентації поети–аматори Кіровоградської області поділяться творчими здобутками та розкажуть про свої плани на майбутнє.
Також під час заходу відбудуться виступи дипломатів Всеукраїнського конкурсу естрадної пісні - Богдани Куницької та Євгена Карпова (конкурс проходив 9-10 червня 2016 року у місті Кам’янець-Подільський).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool