У Кіровограді відбудеться презентація дитячо-юнацького конкурсу «Тарасів рід»

Березень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1049 | Коментарі: 0

4 березня 2013 року о 14.15 в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О.М.Бойченка (другий поверх, відділ мистецтв) відбудеться презентація дитячо-юнацького конкурсу робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Тарасів рід» до 200-річчя народження Тараса Шевченка, яке відзначатиметься у 2014 році.


Ініціативна група «Кіровоград –наше рідне місто», Знам`янський міський краєзнавчий музей, Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка виступили з ініціативою провести конкурс, у результаті якого буде упорядковано та належно оформлено унікальне генеалогічне дерево родини Т.Г.Шевченка по сестрі Катерині, нащадки якої проживали на Кіровоградщині.

Гості заходу: нащадки шевченківського роду – громадська діячка Яніна Шкода та художниця Анастасія Шкода.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool