У Кіровограді відбудеться повторне голосування

Листопад 02, 2015 | Новини | Переглядів: 4876 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська виборча комісія  постановила про призначення повторного голосування по виборах Кіровоградського міського голови на 15 листопада 2015 року

На підставі протоколу Кіровоградської міської виборчої комісії Кіровоградської області про результати виборів Кіровоградського міського голови в єдиному одномандатному виборчому окрузі на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року та керуючись частиною четвертою статті 85, статтею 87 Закону України «Про місцеві вибори» та постановою ЦВК від 25 серпня 2015 року № 181 Кіровоградська міська виборча комісія постановляє:

1. Призначити повторне голосування по виборах Кіровоградського міського голови на 15 листопада 2015 року.

2. До виборчого бюлетеня для проведення повторного голосування включити кандидатів на посаду Кіровоградського міського голови:

1. Райковича Андрія Павловича
2. Стрижакова Артема Олеговича

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool