У Кіровограді відбудеться міжнародний форум Креативне місто

Січень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1222 | Коментарі: 3

У субботу, 21 січня в Кіровограді проходитиме Міжнародний форум «Креативне місто», участь у якому візьмуть провідні вітчизняні та закордонні спеціалісти з розвитку і брендингу територій.

Цей масштабний захід має на меті обмін досвідом у розвитку територій і подальше його застосування у вирішенні місцевих проблем.

Серед запрошених на форум – голови РДА, спеціалісти структурних підрозділів ОДА, а також посадовці з інших регіонів країни. Як спікери участь у форумі візьмуть директор центру соцдосліджень «Софія» Володимир Лупаций, заступник міського голови Львова Василь Косів, гендиректор агентства комунікаційного менеджменту «Принцип PR» Мирослав Кошелюк, президент «Дому Європи» Ніна Литвинова, експерт Європейського інституту маркетингу Денис Візгалов, політтехнолог Денис Богуш та інші.
Спеціальний гість форуму – британський експерт з розвитку територій, розробник концепції «креативне місто» Чарльз Лендрі.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool