У Кіровограді відбудеться Fashion-шоу «Мода без кордонів»

Квітень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1444 | Коментарі: 0

Школа моделей «Mix models» за підтримки Кіровоградської регіональної торгово- промислової палати та Управління молоді та спорту 25 квітня 2015 року в залі Кіровоградської обласної філармонії проводитимуть Всеукраїнський конкурс дизайнерів одягу Fashion-шоу «Мода без кордонів» серед навчальних закладів дизайнерського профилю та українських дизайнерів _ з метою сприяння розвитку творчого потенціалу серед українських дизайнерів та надання підтримки талановитим молодим дизайнерам в реалізації і представленні їх проектів широкій аудиторії.

Концепція конкурсу:
«Мода без кордонів» - конкурсна акція, яка допоможе дизайнерам виразити себе і свою уяву про прекрасне у світі моди, представляючи свої колекції костюму або беручи участь в конкурсі однієї сукні. Цей конкурс відкритий для учасників двох категорій: професійні дизайнери – включаючи незалежних дизайнерів, дизайнерів, що представляють власні торговельні марки, дизайнери, що представляють торговельні організації та дизайнери-початківці - учні та студенти університетів, інститутів, технікумів, коледжів та училищ.

Спеціальний гість конкурсу та голова журі – відомий дизайнер Руслан Хвастов (м. Одеса), переможець багатьох фестивалей та конкурсів моди, академік Національної академії кіномистецтва, організатор Міжнародного фестивалю моди «Пори року»

 Всеукраїнський конкурс дизайнерів одягу Fashion-шоу «Мода без кордонів»

 

Проведення конкурсу буде супроводжуватись позаконкурсною програмою та додатковими заходами, затвердженими оргкомітетом:
-творчі виставки
- показ танцювальних костюмів від хореографічних колективів міста -«Модний хенд мейд» ( вироби народних майстрів Кіровоградщини та іх продаж), «Модний догляд»,»Модна флористика»,»Модні мандрівки» , «Модні прикраси»
- візаж та мистецтво зачіски;
-виставка- продаж креативних солодощів

Захід відбудеться 25 квітня 2015 р. о 17-00 в приміщенні Кіровоградської обласної філармонії. Запрошуємо всіх кіровоградців на свято моди, краси та стилю!

Телефони для довідок: 099 327 63 64 068 069 55 29
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool