У Кіровограді відбудеться Чемпіонат України з гри «Брейн-Ринг»

Квітень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 772 | Коментарі: 0

У суботу-неділю 13-14 квітня у Кіровограді відбудуться змагання національного масштабу, що їх проводить Ліга Українських клубів, а саме п’ятнадцятий Чемпіонат України з гри «Брейн-Ринг» - за підтримки голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрія Ніколаєнка.

Як розповідає голова Оргкомітету з підготовки чемпіонату Дмитро Дурач, на чемпіонат приїдуть 32 команди із різних куточків країни, а самі ігри проходитимуть у приміщенні «старого» корпусу Кіровоградського державного педагогічного університету імені В.Винниченка.
Партнери турніру – готелі «Дворцовий» та «Єлисаветград». Вхід на змагання для глядачів вільний, тому запрошуємо – у суботу ігри проходитиму з 13.00 (відкриття турніру в актовій залі) до 18.00, у неділю – з 10.00 до 13.00 (теж в актовій залі).
Варто відзначити, що це вже не перший турнір національного масштабу, який приймає у нашому місті Кіровоградська обласна ліга інтелектуального розвитку (КОЛІР), і учасники змагань завжди відзначають грунтовний та якісний підхід до організації і проведення турнірів. Так, у 2007-му році у приміщенні Державної Льотної Академії успішно пройшов попередній етап Чемпіонату України по «Що? Де? Коли?», після того у клубі «Провокатор» відбувся Олімпійський Кубок України зі «Що? Де? Коли?», який пройшов під патронатом міського голови, а у 2011-му році теж у Льотній Академії відбувся Чемпіонат України по «Що? Де? Коли?» за підтримки голови обласної державної адміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool