У Кіровограді відбудеться благодійний футбольний матч

Серпень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1284 | Коментарі: 0

3 вересня о 18:30 у Кіровограді на стадіоні «Зірка» відбудеться благодійний матч за участю команди «Студреспубліка» та команди держслужбовців і депутатів Кіровоградської області. Футбольний двобій пройде за підтримки народного депутата України Станіслава Березкіна.

Під час благодійного матчу будуть зібрані кошти на реабілітацію кіровоградця, старшого сержанта-розвідника Кіровоградського полку спеціального призначення Василя Петринка. Його поранили 15 липня у боях із терористами під Ізварино, поблизу російського кордону.

Василя прооперували: зробили трепанацію черепа, видалили велику гематому і осколок. Зараз він знаходиться у нейрохірургічному відділенні Головного військового клінічного госпіталю (м. Київ). Його стан і досі залишається важким. Два тижні він перебував у комі. Зараз Василь почав самостійно дихати. Впізнає матір та своїх товарищів по службі.

20 серпня Василя перевели з реанімації до загальної палати. Лікарі кажуть, що його чекає довготривала реабілітація.

Василь професійно займався футболом, грав за команди міста Кіровограда.

З ініціативою підтримати постраждалого у зоні бойових дій виступили Кіровоградська «Студреспубліка» та народний депутат України Станіслав Березкін.

Чекаємо усіх небайдужих до долі нашого співвітчизника на стадіоні «Зірка» 3 вересня о 18:30. Ціна квитка 5 грн.

Для отримання додаткової інформації звертатися за телефонами: 099 545 73 30, 068 579 70 81.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool