У Кіровограді відбудеться акція

Квітень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1049 | Коментарі: 0

Щорічно, 22 квітня, світ відзначає Міжнародний День Землі. Вихованці Кіровоградського обласного ЦДЮТ, депутати обласного парламенту дітей спільно з освітянами міста та всіма бажаючими цьогоріч вирішили долучитися до святкування та взяти участь у проекті “Створення міста моєї мрії”.

- Захід відбудеться 22 квітня о 10.00 за ініціативою Кіровоградської міської ради в рамках проекту «Креативне місто» - говорить координатор проекту, начальник відділу дозвільних процедур – державний адміністратор Антон Шевченк. - Цього дня дерева по проспекту Комуністичному будуть прикрашатися стрічками, власноруч виготовленими вихованцями Центру дитячо – юнацької творчості.
Ця акція покликана для того, аби звернути увагу на екологічні проблеми нашого регіону. Зокрема, аби нагадати мешканцям міста, що дерева – це легені планети, наголосив Антон Шевченко

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool