У Кіровограді відбудеться акція «Діти за мир в Україні»

Серпень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1590 | Коментарі: 0

З нагоди відзначення в області Дня незалежності України управління молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації організовує масштабну акцію «Діти за мир в Україні».

Метою заходу є консолідація українського суспільства навколо ідеї захисту та зміцнення державності, утвердження у громадян почуття патріотизму та гордості за свою Вітчизну, а також можливість якісного дозвілля у дітей та молоді.

Всі бажаючі матимуть можливість переглянути цікаві виставки. Програмою також передбачено виступи талановитих дітей. Упродовж всього заходу на Вас чекатимуть майстер-класи з боді-арту, бісероплетіння та безліч найрізноманітніших локацій.

Кожен учасник акції зможе залишити слова підтримки українським військовослужбовцям, які сьогодні знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції, відстоюючи суверенітет та територіальну цілісність держави у боротьбі із зовнішньою агресією.

На завершення планується провести яскравий патріотичний флеш-моб з використанням української символіки.
Обласна акція «Діти за мир в Україні» відбудеться 21 серпня 2015 року на площі Героїв Майдану м. Кіровограда.
Початок о 10:00 годині.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool