У Кіровограді ветерани війни, жертви політичних репресій та родини загиблих учасників АТО отримають матеріальну допомогу

Квітень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1267 | Коментарі: 0

Кіровоградські ветерани війни, члени сімей загиблих учасників антитерористичної операції та жертви політичних репресій отримають від міської влади матеріальну допомогу. Відповідні рішення прийняв виконавчий комітет міської ради 26 квітня.

Враховуючи клопотання Кіровоградської міської організації ветеранів України, Кіровоградської міської організації ветеранів фізкультури, спорту і війни, Кіровоградського міського товариства політв'язнів та репресованих, Спілки учасників бойових дій і ветеранів військової служби м. Кіровограда, Товариства інвалідів Великої Вітчизняної та інших війн м. Кіровограда, Кіровоградської міської організації Всеукраїнського об’єднання ветеранів, з нагоди 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі виконком вирішив надати грошову допомогу 150 ветеранам війни на загальну суму сто п'ятдесят тисяч гривень.

За поданням Кіровоградського міського товариства політв'язнів та репресованих 8 членів цієї організації отримають допомогу по 1000 гривень кожному на загальну суму вісім тисяч гривень.
А чотирьом родинам загиблих учасників АТО виділено по 11200 гривень кожній для встановлення пам’ятників та впорядкування могил Героїв.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool