У Кіровограді вчились малювати натюрморт

Жовтень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 2385 | Коментарі: 0

15 жовтня 2015 року у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», у рамках «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас з малювання натюрморту «Осінній натюрморт».

Відвідувачі майстер-класу мали змогу поглибити свої знання з натюрморту, його історії та способів виконання. На минулому занятті «Ранковий натюрморт» ми навчилися основам композиції та побудови натюрморту. За допомогою роботи «Осінній натюрморт» ми не лише поглибили свої знання з теми, а й розвинули уміння аналізувати форму, розвинули творчі здібності та відчуття кольору.

Окрім наших постійних учасників, слухачів Вищої народної школи Кіровоградського інституту розвитку людини «Україна», на захід вже вдруге завітали шанувальниці станкового мистецтва, що вже малювали натюрморт минулого разу.

Учасниці майстер-класу спочатку, за допомогою олівця визначилися з композицією майбутньої картини, потім поступово деталізували зображення та, врешті, вдихнули життя в свою роботу за допомогою кольору. Результатом заходу стала чудова колористична картина, що відобразила настрій та почуття художників.

Богдан Мороз – художник І категорії відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool