У Кіровограді вандал пошкодив близько 20 могил

Червень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

45-річний кіровоградець заробляв на життя, продаючи металеві конструкції з місцевого кладовища. За вчинене чоловіку загрожує до 3 років позбавлення волі.

До Кіровоградського відділу поліції надійшла низка повідомлень від адміністрації кладовища та родичів померлих про пошкодження місць поховань та викрадення металу.

«Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився неодноразово судимий за крадіжки кіровоградець, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. - Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 297 (наруга над могилою) Кримінального кодексу України».
Попередньо встановлено, що вдень вандал розбирав надгробки, звідки діставав металеві швелери та труби, які у подальшому продавав.

Отримані від реалізації металу кошти, витрачав на власні потреби, зокрема на алкоголь.
Підозрюваному загрожує покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, або до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool