У Кіровограді в районі Лісопаркової відбувся рейд

Червень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1788 | Коментарі: 0

Погода цьогоріч видалась особливо примхливою. І все ж таки, якщо випадає нагода, люди намагаються провести час на свіжому повітрі.

Рятувальники, у свою чергу, роблять усе можливе, щоб такий відпочинув пройшов без негативних наслідків як для відпочивальників, так і для довкілля.

Спільно з працівниками лісового господарства, поліції, представниками місцевих органів влади та добровільного пожежного товариства, із залучення представників ЗМІ вони організовують рейдові перевірки дотримання громадянами правил пожежної безпеки у лісових масивах.

17 червня працівники Управління ДСНС в області спільно з працівниками поліції провели роз’яснювальну роботу в районі улюбленого місця відпочинку багатьох мешканців обласного центру – вулиці Лісопаркової. Рятувальники та правоохоронці не лише перевірили, чи немає порушників пожежної безпеки у лісовому масиві, а й нагадали відпочивальникам, що пожежі в лісах найчастіше спалахують у результаті необережної поведінки людини, і мають вони нерідко катастрофічні наслідки. Тому не варто розкидати непогашені недопалки й сірники, забувати про правила розкладання багаття і обов’язково загасити його по завершенню відпочинку, щоб не дати жодного шансу іскрі перетворитись на полум’я.

Не забули правоохоронці нагадати й про відповідальність, яка загрожує порушникам пожежної безпеки, а рятувальники акцентували увагу відпочивальників на необхідності дотримуватись чистоти у місцях відпочинку та не шкодити лісовим насадженням.
Кожна зустріч з громадянами завершувалась врученням листівки з правилами пожежної безпеки у лісовому масиві, які розробили та виготовили працівники Управління ДСНС в області з метою розповсюдження серед населення в усіх населених пунктах області.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool