У Кіровограді учасники АТО отримуватимуть допомогу на оплату житлово-комунальних послуг

Березень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Робоча група з підготовки Порядку надання щомісячної адресної матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції в східних областях України, які є мешканцями Кіровограда, для оплати житлово – комунальних послуг та вирішення соціально – побутових питань фактично завершила свою роботу.

На сьогоднішньому засіданні під головуванням заступника міського голови Сергія Колодяжного був опрацьований остаточний варіант проекту відповідного рішення Кіровоградської міської ради.
Запропонованим проектом передбачається, що всі учасники антитерористичної операції, тобто особи, які є добровольцями у батальйонах в підпорядкуванні Міністерства оборони України, міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та особи мобілізовані, призвані, відояджені, направлені на військову чи іншу спеціалзовану службу цими відомствами, отримуватимуть щомісячну адресну матеріальну допомогу для оплати житлово – комунальних послуг та вирішення соціально – побутових питан.
Пропонується встановити розмір такої допомоги у сумі 200 гривень у період із 01 квітня по 30 вересня та 500 гривень – в опалювальний період, із 01 жовтня по 31 грудня 2015 року.
У разі прийняття 31 березня такого рішення міською радою, суми виплат будуть зараховуватися на розрахункові рахунки учасників АТО з моменту їх звернення до виконавчого комітету міської ради.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool