У Кіровограді учасникам АТО виділено дозволи на розробку проектів земельних ділянок площею 83 га

Лютий 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

Станом на 17 лютого року до Кіровоградської міської ради надійшло 1130 заяв від учасників антитерористичної операції про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд в межах міста Кіровограда.

Про це повідомив заступник начальника управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Володимир Пидорич під час апаратної наради сьогодні, 22 лютого.

За його інформацією вже надано 836 таких дозволів на розробку проектів земельних ділянок орієнтовною площею 83 га.
Проекти землеустрою, що надійшли до міської ради від учасників АТО, затверджені - у власність передано 241 земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлових в мікрорайонах Арнаутово, Масляниківка та Катранівка орієнтовною площею 24 га.

Крім того, відзначив Володимир Пидорич, підготовлено 11 проектів рішень Кіровоградської міської ради, із них:
про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність учасникам АТО для будівництва жилих будинків, господарських будівель та споруд (47 чол);
про передачу безоплатно у власність земельних ділянок для зазначених потреб (95 чол.), із них учасникам АТО (88 чол.) та учасникам бойових дій (7 чол.);
про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду учасникам АТО для розміщення гаражів (5 проектів рішень).

На розгляд засідання Кіровоградської міської ради, що відбудеться завтра, 23 лютого, вносяться 9 із 11 зазначених проектів рішень.
На стадії розгляду в управлінні земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища знаходяться 20 проектів землеустрою.

З метою вирішення питання забезпечення земельними ділянками учасників АТО під житлове будівництво, спеціалістами управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища підготовлено проект рішення Кіровоградської міської ради «Про затвердження Програми з проведення робіт зі встановлення (зміни) меж м. Кіровограда на 2016 рік».

Крім того, управлінням розроблено «Положення про порядок отримання учасниками бойових дій, які безпосередньо брали участь в антитерористичній операції, а також членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків на території м. Кіровограда», яким буде визначено порядок постановки учасників АТО на облік та порядок розподілу земельних ділянок під житлове будівництво між учасниками АТО.

Такий проект розміщено на сайті Кіровоградської міської ради для громадського обговорення та внесення пропозицій. Після завершення обговорення, всі отримані пропозиції та зауваження будуть враховані при внесенні зазначеного питання на розгляд міської ради, запевнив Володимир Пидорич.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool