У Кіровограді «трощили» припарковані біля будинків автомобілі

Вересень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1143 | Коментарі: 0

Заяви до міліції про крадіжки з машин, скоєні шляхом розбиття вікон на дверцятах транспортних засобів, почали надходити наприкінці серпня.

Власники скаржилися на те, що, повертаючись зранку до своїх авто, виявляли купу розбитого скла, а з салону зникали відеорегістратори та магнітоли.
Вже на початку вересня працівниками Кіровоградського міськвідділу міліції було встановлено особи крадіїв. Ними виявилися четверо непрацюючих жителів обласного центру. Найстаршому з них – 37, наймолодшому всього 18 років. Як не дивно, саме він і умовив своїх знайомих «звернути увагу» на чужий автотранспорт…
Наразі вже доведено причетність підозрюваних до скоєння шести кримінальних правопорушень.
За даними фактами відкрито кримінальне провадження на ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Злодюжкам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool